U bevindt zich hier: Immuuncel Ervaringen van luisteraars  
 IMMUUNCEL
Ervaringen van luisteraars
Artikel in De Natuur Uw Arts

ERVARINGEN VAN LUISTERAARS
 

Ik heb mezelf genezen van pancreatitis. Direct na de oefening was de pijn weg. Die kwam later weer. Elke dag kreeg ik zo de pijn weg en na een week was de heel kwaal weg.

De visualisatie gaf mij het gevoel dat je zelf bezig kunt zijn met het gezond maken/houden van je lichaam, wat vertrouwen geeft en ik kan op deze manier mijn angst loslaten.

Dit is een vreedzaam middel, waarbij je niet een gevecht hoeft te leveren. Maar door een positieve gedachte je doel kan bereiken.

Naarmate ik de CD langer gebruik (in frequentie) ervaar ik het als steeds krachtiger. Ik heb nu ook regelmatig overdag (zelfs als ik in de winkel sta bv.) dat ik het gevoel van liefde en blijdschap dat de immuuncellen in mijn hart meekrijgen, voel. En dat zorgt voor een geluksmoment. Soms moet ik er ook van glimlachen, als om kinderen die gelukkig en blij zijn. Antje, ik denk dat je een unieke CD hebt gemaakt; ik ben er erg blij mee.

Ik ben echt in mijn lijf geweest, wel het meest in en rond mijn hart. Tevens een stukje bewustwording van dat je meer kunt met je lichaam dan het voeden en fysiek onderhouden.

Ik heb mijn immuuncellen naar mijn hoofdpijn gestuurd en dat hielp, de hoofdpijn was bijna over na de visualisatie.

Geschikt voor ieder mens die liefdevol en bewust met zichzelf en zijn lichaam wil (leren) omgaan.
Ik vind het kostbaar dat ik dit heb kunnen meemaken. Dank je wel.

Na het luisteren voelde ik mij veel beter dan voor die tijd. Ik was de rest van de dag opvallend rustig en relaxed, niet uit balans te brengen.

Het was fijn om te ervaren; een helende visualisatie.

Bedankt voor de geweldige ervaring die ik heb mogen beleven!
Een positieve ervaring, deze visualisatie. Nu vooral ontspanning, maar als ik het vaker doe een nog sterker gevoel van de effecten van deze actieve, positieve en redderende immuuncel.

Het is een mooi verhaal, ik denk dat ik het boek ook ga lezen. Ik heb veel vertrouwen in zelfhelende mechanismen van lichaam en geest.

Voor mij was het meest bijzonder, dat ik mijn eigen hart duidelijk voelde kloppen en pompen.

Eerste reactie: heerlijke visualisatie die een fijn gevoel geeft, wat zeker door de muziek nog lang na-ebt.

Ik vond de visualisatie erg mooi en het heeft een diepe indruk op mij gemaakt.

Ik ben wel erg benieuwd naar wat het met me doet als ik het vaker toe zou passen….

Ik wil je graag bedanken dat ik dit mee mocht maken en wens je veel succes.